kontak
page_banner

Kabar

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Kabar

Nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo pangguna supaya bisa nglereni batch stabil saka piring kandel kanggo wektu sing suwe
  • LXSHOW Laser Cemlorot ing SteelFab 2024!

    LXSHOW Laser Cemlorot ing SteelFab 2024!

    LXSHOW Laser, produsen utama lan pemasok pemotong laser serat, welding lan reresik, wis diwiwiti kanthi apik ing taun 2024 kanthi nampilake teknologi laser canggih ing Steelfab 2024 sing dianakake ing Uni Emirat Arab.Pameran patang dina rampung kanthi sukses ing Januari ...
    Waca liyane
  • Indonesia minangka Pelanggan Kunci LXSHOW Laser Paling Apik kanggo Pemotongan

    Indonesia minangka Pelanggan Kunci LXSHOW Laser Paling Apik kanggo Pemotongan

    Ing basis pelanggan sing akeh, Asia Tenggara wis dadi pasar paling gedhe saka laser paling apik LXSHOW kanggo nglereni, welding lan teknologi reresik, saka Indonesia lan Vietnam dadi pelanggan paling gedhe. Ing tanggal 11 Desember 2023, wakil teknis Julius saka LXSHOW Laser , ditawakake...
    Waca liyane
  • Nggambarake Kunjungan Pelanggan 2023 kanggo LXSHOW CNC Fiber Laser Supplier

    Nggambarake Kunjungan Pelanggan 2023 kanggo LXSHOW CNC Fiber Laser Supplier

    Nalika kita pamitan ing taun 2023 lan miwiti bab anyar ing taun 2024, wektune LXSHOW nggambarake prestasi lan kemajuan sajrone setahun kepungkur. sing wis nyekseni wutah saka LXSHOW minangka salah siji anjog ...
    Waca liyane
  • Gabung ing SteelFab 2024 sing bakal teka!

    Gabung ing SteelFab 2024 sing bakal teka!

    Malah mangsa kadhemen pait ora bakal nyuda semangat LXSHOW kanggo nampilake laser paling anyar kanggo inovasi nglereni CNC menyang donya.Nalika kita welcome taun anyar liyane, kita seneng miwiti lelampahan anyar ing 2024 dening nekani pameran dagang penting.LXSHOW bakal melu ing Steelfab exh...
    Waca liyane
  • Mesin Kuningan Pemotong Laser LXSHOW: Sekilas babagan Layanan Sawise Penjualan LXSHOW ing Mesir

    Mesin Kuningan Pemotong Laser LXSHOW: Sekilas babagan Layanan Sawise Penjualan LXSHOW ing Mesir

    Ngenali pentinge layanan sawise dodolan kanggo kepuasan pelanggan sing luwih apik, LXSHOW, pemasok utama lan produsen mesin kuningan nglereni laser, wis nggawe reputasi apik kanthi nawakake layanan sawise dodolan sing luar biasa ing saindenging jagad. Wektu iki, LXSHOW saya tambah akeh. ...
    Waca liyane
  • LX3015DH Laser Cutting Mesin Stainless Steel Sawise-sales ing Rusia

    LX3015DH Laser Cutting Mesin Stainless Steel Sawise-sales ing Rusia

    LXSHOW wakil sawise-sales Mark tindak menyang Rusia kanggo kurban layanan sawise-sales kanggo customer sing nandur modhal ing 3KW LX3015DH laser cutting machine stainless steel. Kunjungan patang dina iki kanggo menehi hasil karo keluhan customer lan, ing wektu sing padha, kanggo nawakake layanan sing luwih apik.Dadio Mirengake...
    Waca liyane
  • LX6025LD Aluminium Laser Cutting Machine Sawise-sales ing Mongolia

    LX6025LD Aluminium Laser Cutting Machine Sawise-sales ing Mongolia

    Lelungan sawise-sales menyang Mongolia nggambarake layanan LXSHOW tekan saben pojok donya. Amarga pelanggan LXSHOW wis ana ing ndonya, spesialis sawise-sales kita Andy bubar miwiti lelungan menyang Mongolia kanggo nyedhiyakake dhukungan sawise-sales khusus. kanggo pelanggan sing nandur modal ...
    Waca liyane
  • Perjalanan menyang Inovasi Mesin Potong Laser lan Pameran BUMATECH

    Perjalanan menyang Inovasi Mesin Potong Laser lan Pameran BUMATECH

    Ing tanggal 30 November, personel LXSHOW tindak menyang BUMATECH 2023 ing Turki. Kita ora nggawa mesin potong laser, welding laser utawa mesin reresik kanggo melu pameran iki, nanging perjalanan iki pancen worth amarga kita nindakake kanthi jero. komunikasi karo pelanggan Turki.Burs...
    Waca liyane
  • LXSHOW Ngunjungi Pelanggan Rusia minangka Salah sawijining Produsen Pemotongan Laser Utama

    LXSHOW Ngunjungi Pelanggan Rusia minangka Salah sawijining Produsen Pemotongan Laser Utama

    LXSHOW Nindakake Kunjungan Pelanggan Reguler minangka Salah sawijining Produsen Pemotongan Laser Utama Ora mung kacepetan, presisi lan produktivitas sing diwenehake LXSHOW marang para pelanggan liwat mesin potong laser presisi, LXSHOW setya nawakake layanan lan teknologi sing paling efisien lan efektif.
    Waca liyane
  • LX63TS Laser Cutting Machine CNC Layanan Sawise-sales ing Arab Saudi

    LX63TS Laser Cutting Machine CNC Layanan Sawise-sales ing Arab Saudi

    Ing tanggal 14 Oktober, spesialis sawise-sales LXSHOW Andy miwiti perjalanan suwene 10 dina menyang Arab Saudi kanggo nganakake latihan ing situs babagan mesin pemotong laser LX63TS CNC.Ngapikake Pengalaman Pelanggan: Peran Layanan Sawise Penjualan sing Apik Nalika pasar laser saya tambah akeh ...
    Waca liyane
  • Napa Produsen Sistem Pemotongan Laser LXSHOW Ngunjungi Pelanggan?

    Napa Produsen Sistem Pemotongan Laser LXSHOW Ngunjungi Pelanggan?

    Swara sawetara minggu kepungkur, LXSHOW, salah siji saka manufaktur Cina anjog saka sistem nglereni laser, wis kerep diundang pelanggan kanggo ngunjungi kita lan uga teka menyang negara sing kanggo ngunjungi them.So far, kita wis mbayar riko singkat kanggo pelanggan ing Rusia minangka kita ngunjungi Fastene ...
    Waca liyane
  • Kunjungan Pelanggan saka Swiss: Miwiti Perjalanan Laser Tube Cutting

    Kunjungan Pelanggan saka Swiss: Miwiti Perjalanan Laser Tube Cutting

    Ing September 14, Staff kita ngangkat Samy munggah saka airport.Samy teka cara dawa saka Swiss, mbayar riko singkat kanggo LXSHOW sawise kang nandur modhal ing mesin laser nglereni tabung saka kita.Nalika rawuh, dheweke disambut kanthi apik dening LXSHOW. Minangka LXSHOW tansah nyedhiyakake pelanggan ...
    Waca liyane
robot
robot
robot
robot
robot
robot