kontak
page_banner

Babagan awake dhewe

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

18 taun

Profesional fokus ing mesin nglereni laser

Iki diadegaké ing Juli 2004, ndarbeni luwih saka 500 meter persegi riset lan ruang kantor, luwih saka 32000 meter persegi pabrik.

Kabeh mesin lulus otentikasi CE Uni Eropa, sertifikat FDA Amerika lan disertifikasi ISO 9001.

Produk didol menyang Amerika Serikat, Kanada, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Afrika, lsp, luwih saka 120 negara lan wilayah, lan nyedhiyakake layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik.

Minangka pimpinan ing peralatan pinter laser

Kita fokus nyedhiyakake dhukungan teknis sing apik lan duwe siji mesin pemotong laser profesional, welding laser lan Pusat komunikasi mesin reresik laser.Kita bakal mbangun industri 4.0 lan tanduran mangsa ngarep, ngewangi perusahaan kanggo mbangun manufaktur cerdas lan mbisakake manufaktur cerdas.

Kabeh mesin, lulus Uni Eropaotentikasi CE, Amerikasertifikat FDAlan disertifikasi kanggoISO 9001.

Produk didol menyang Amerika Serikat, Kanada, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Afrika, lsp, luwih saka 120 negara lan wilayah, lan nyedhiyakake layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik.

Ngewangi World Metal Cutting >>>

  • Bengkel
  • Pabrik Lxshow
  • Meja ngarep
  • Ruang Rapat
  • Kantor Kerja Lxshow
  • Tim Desain Mesin
  • Kantor Resepsi
  • Tim sales 1
  • Tim sales 2
  • Ruang Latihan

Bengkel

lxshow-pabrik

Pabrik Lxshow

lxshow-pabrik

Meja ngarep Lxshow

Lxshow-ngarep-meja1.png

Ruang Rapat Lxshow

Lxshow-meeting-room.png

Kantor Kerja Lxshow

Lxshow-work-office.png

Tim Desain Mesin

Mesin-desain-tim.png

Kantor Resepsi

Resepsi-kantor.png

Tim sales 1

Tim sales 1

Tim sales 2

Mesin-desain-tim.png

Ruang Latihan

Mesin-desain-tim.png

Babagan Produk

Produk kita akeh digunakake ing industri baja, industri kemasan, hadiah kerajinan, industri otomotif, industri perhiasan, industri aerospace, industri manufaktur mesin, industri cetakan, industri sirkuit terpadu, industri semikonduktor, industri plastik lan karet.

Produk Utama kalebu: 1. Mesin nglereni laser, 2. Mesin las laser, 3. Mesin pembersih laser

Inovasi teknologi, keunggulan.LXSHOW laser, merek dipercaya sampeyan!

Laser Nggawe Donya Anyar

Customer-centric, strive-oriented, inovasi terus-terusan, lan mujudake nilai perusahaan lan impen karyawan.

Sadurunge 2040 kita bakal salah siji saka perusahaan paling penting ing lapangan laser.

Workstation pakar
Frademark sing misuwur
Perusahaan integritas dhuwur
Inovasi perusahaan
Perusahaan inovatif
Perusahaan teknologi dhuwur anyar
Proyek inovasi sains lan teknologi
Asosiasi Ilmu lan Teknologi
Sertifikat Paten
Sertifikat CE
Paten kanggo penemuan 2
Paten kanggo penemuan 3
Paten kanggo penemuan 4
Sertifikat FDA
Serifkat merek
Sertifikat TUV SUD
Sertifikat Model Utility
Sertifikat Pendaftaran WIPO

robot
robot
robot
robot
robot
robot