kontak
page_banner

Pelatihan Teknis

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Pedoman Pelatihan Teknis

LXSHOW Laser seneng nyedhiyakake layanan pelatihan teknis kanggo mesin pemotong laser serat.Kanggo mesthekake yen mesin bisa digunakake kanthi efisien lan aman ing karya, LXSHOW Laser nyedhiyakake latihan operasi mesin sing sistematis gratis.Pelanggan sing tuku mesin saka LXSHOW Laser bisa ngatur supaya teknisi nampa pelatihan sing cocog ing Pabrik Laser LXSHOW.Kanggo pelanggan sing ora trep teka ing pabrik, kita bisa menehi latihan online gratis.Kanthi efektif njamin safety pribadi operator lan operasi mesin sing aman.

Proses
  • Janjian Kanggo Latihan

    Sawise mlebu kontrak, pesenan produksi diselehake, staf layanan pelanggan bakal nggawe janjian kanggo latihan ing ngisor iki.

  • Pendaftaran Trainee

    Pelatih kudu ndhaptar ing meja ngarep ing wektu sing ditemtokake kanggo ngatur akomodasi lan nyedhiyakake panggunaan saben dina.

  • Latihan

    Ngrampungake kursus pelatihan ing pusat pelatihan LXSHOW Laser

  • wisuda

    Lulus ujian lan ngetokake sertifikat

  • Pelatihan Teori & Praktik

    Tes Pelatihan Teori & Praktik

  • Sawise informasi traineel diajukake kanggo registrasi, layanan pelanggan bakal ngabari pelanggan kanggo ngatur wektu latihan.

  • Sawise melu kursus pelatihan, instruktur bakal ngatur pengelompokan peserta pelatihan lan saben konten latihan.

  • Sawise lulus, sampeyan bisa operate mesin langsung.

    Latihan profesional bisa mbantu pangembangan perusahaan.

  • Sawise ngliwati tes tertulis, sajrone latihan operasi, sampeyan kudu netepi aturan safety lan operasi.


robot
robot
robot
robot
robot
robot