kontak
page_banner

Nyokong

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Minangka pimpinan ing peralatan pinter laser

Kita fokus nyedhiyakake dhukungan teknis sing apik lan duwe siji mesin pemotong laser profesional, welding laser lan Pusat komunikasi mesin reresik laser.kita bakal mbangun industri 4.0 lan tanduran mangsa ngarep, ngewangi perusahaan kanggo mbangun manufaktur pinter lan mbisakake manufaktur pinter.

Nempatake Customer First

30 Menit Respon Cepet

Layanan Online 24/7

Layanan pra-sales

1. We are Professional Laser Equipment , mesin laser utama kita kaya ing ngisor iki: Laser cutting machine, Laser welding Machine, Laser clearing machine.

2. Nyedhiyani layanan sampel: Yen sampeyan duwe apa ora yakin yen mesin kita bisa digunakake kanthi sampurna, aja ragu-ragu ngirim conto sampeyan, kita bakal nggawe layanan sampel gratis.

3. Sugeng rawuh ing pabrik sadurunge supaya mesin laser kita, utamane kanggo agen gedhe utawa pesenan gedhe.

Sajrone layanan produksi

Perusahaan kita duwe luwih saka 100 manajer penjualan.Sadurunge pesenan, sampeyan bisa takon manajer sales kanggo pitakonan apa wae.(Nanging minangka peraturan perusahaan kita, saben panuku bisa njaluk siji bakul kanggo layanan ing siji wektu)
Every sales manager is professional and get over 2 years knowledge on fiber laser machine and sales service. So don’t worry about sales professional. If one sales can’t get your satisfactory,you can write email to manager’s email (manager@lxshow.net) to explain this thing. And we will change sales for you.
Penjualan profesional bakal menehi balesan kalebu 2 poin:
1 Pas wektune
(Saben dina saka 8:00-22:00 China wektu, pitakonan bakal mangsuli ing 1 jam)
2 Profesional
(Sembarang informasi babagan laser serat bakal bener lan lengkap).

Layanan Sawise Sales

Lxshow Laser bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki kanggo saben customer:
1 Kita duwe manual pangguna sing rinci kanthi gambar lan CD, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah. Lan nganyari manual pangguna saben wulan supaya gampang sinau yen ana nganyari mesin.
2 24 jam layanan online saben dina.dhukungan teknis gratis.Yen duwe masalah nalika digunakake, sampeyan butuh teknisi kanggo ngadili Masalah ing papan liya bakal ditanggulangi dening kita.Kita bisa nyedhiyakake panampil tim / WhatsApp / Email / Telpon / Skype nganggo cam nganti kabeh masalah sampeyan rampung.
3 Kursus pelatihan gratis ing pabrik kita.
4 Nyedhiyani layanan teknis menyang lawang (Kita duwe insinyur profesional kanggo menehi komisi lan pangopènan instalasi mesin)


robot
robot
robot
robot
robot
robot