kontak
page_banner

Kabar

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Indonesia minangka Pelanggan Kunci LXSHOW Laser Paling Apik kanggo Pemotongan

Ing basis pelanggan sing akeh, Asia Tenggara wis dadi pasar paling gedhe saka laser paling apik LXSHOW kanggo nglereni, welding lan teknologi reresik, saka Indonesia lan Vietnam dadi pelanggan paling gedhe. Ing tanggal 11 Desember 2023, wakil teknis Julius saka LXSHOW Laser , nawakake layanan purna jual door-to-door kanggo pelanggan Indonesia. Layanan teknis, kaya biasane, kalebu sesi latihan ing situs, instalasi mesin, ngatasi masalah lan pangopènan.Julius sawise-sales ing indonesia

Indonesia Tetep Salah Pasar Paling Gedhe saka LXSHOW Laser Paling apik kanggo Cutting, Welding lan Reresik:

Asia Tenggara wis mbuktekaken dadi pasar gedhe karo potensial substansial lan kesempatan kanggo mesin nglereni logam laser, reresik laser lan mesin welding saka LXSHOW.Last taun, ing Juli, kita kebungkus munggah trip iso lali ing MTA Vietnam exhibition.During iki fruitful trip in Vietnam, salespeople kita conducted ing-ambane technical komunikasi karo loro lokal lan global customers.Then, ing Oktober, sales kita wakil kebungkus munggah liyane short trip kanggo Vietnam kanggo ngunjungi lokal pelanggan lan agen.

Julius sawise-sales ing Indonesia2

Ing Desember 2023, wakil teknis Julius nganakake tur teknis 10 dina ing Indonesia, nglibatake kabeh proses latihan, instalasi, ngatasi masalah kanggo mesin pemotong logam laser 3KW LX3015DH lan mesin las laser 15KW. Dheweke uga nindakake komunikasi teknis sing jero karo pelanggan Indonesia iki.

Pelanggan saka Indonesia kabeh ngomong banget babagan layanan purna jual sing berkualitas apik. Nalika ditakoni pengalaman pelanggan, dheweke kebak pujian amarga efisiensi lan cepet tim layanan sawise-sales kanggo ngatasi masalah teknis. Kita entuk umpan balik sing apik saka dheweke sajrone lan malah sawise demo sawise dodolan. Iki minangka bukti komitmen LXSHOW kanggo kepuasan pelanggan.

"LXSHOW Laser minangka mitra sing apik. Matur nuwun kanggo dhukungan. Yen ana masalah karo mesin, tim teknis bakal ngrampungake kanthi cepet." ujare pelanggan Indonesia.

"Indonesia wis dadi pasar gedhe lan bakal tansah dadi kanca bisnis sing apik kanggo LXSHOW. Matur nuwun kanggo kabeh kanca Indonesia kanggo dhukungan kanggo LXSHOW Laser. Kita bakal terus kerja keras kanggo menehi kualitas sing paling apik kanggo kanca-kanca global.”ujare Belle, wakil sales LXSHOW.

Pujian lan pujian sing ditampa saka pelanggan Indonesia nuduhake komitmen sing ora tegang kanggo layanan purna jual sing apik. Umpan balik sing apik sing dipikolehi saka wong-wong mau minangka bukti dedikasi kanggo layanan sing berorientasi pelanggan. Kita ngarep-arep bisa ningkatake kepuasan pelanggan ing Indonesia. lan ngluwihi.

About LXSHOW After-sales Service:

Sukses LXSHOW dumunung ing pengabdian kanggo ora mung nggayuh kualitas mesin, nanging uga nyedhiyakake dhukungan teknis sing dipercaya.Komitmen iki wis nyumbang ora mung kanggo mbangun kapercayan ing antarane para pelanggan Indonesia nanging uga njaga kemitraan sing langgeng lan kuwat ing wilayah iki.
1. Dhukungan responsif lan cepet:
Layanan sawise-sales saka LXSHOW Laser wis ditawakake kanggo akeh pelanggan saka saben pojok donya. nampa dhukungan paling pas wektune lan responsif.Layanan sawise-sales pas wektune minangka aspek penting saka pengalaman customer apik.
2. Sesi Latihan Kustomisasi:
Kanggo mesthekake para pelanggan bisa entuk pengalaman sing dipersonalisasi, kita wis nggawe program latihan kanggo nyukupi syarat tartamtu. kanggo pelanggan duwe pangerten lengkap babagan fungsi mesin, kinerja lan efektifitas.

Babagan LXSHOW:

Didegake ing taun 2004, LXSHOW, salah sawijining produsen lan pemasok teknologi laser sing canggih lan inovatif, kantor pusat ing Jinan, Shandong. , reresik laser lan mesin welding kanggo CNC shearing lan mlengkung machines.We saya nambah teknologi laser kita kanggo kurban laser paling apik kanggo nglereni, welding lan cleaning.Kanthi prasetya customer-oriented, kita wis sijine kita pelanggan ing Panggonan pisanan lan kurban layanan-kualitas paling apik kanggo wong-wong mau. Kita gumunggung pabrik 32000 meter persegi lan tim profesional kanthi total luwih saka 1000 karyawan.

Kanggo nemokake prices mesin nglereni laser luwih terjangkau, please aran gratis kanggo kontak karo kita.


Wektu kirim: Jan-04-2024
robot
robot
robot
robot
robot
robot