kontak
page_banner

Kabar

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

LXSHOW Laser Cemlorot ing SteelFab 2024!

LXSHOW Laser, produsen utama lan pemasok pemotong laser serat, welding lan reresik, wis diwiwiti kanthi apik ing taun 2024 kanthi nampilake teknologi laser canggih ing Steelfab 2024 sing dianakake ing Uni Emirat Arab.Pameran patang dina rampung kanthi sukses ing tanggal 11 Januari, sajrone LXSHOW nampilake mesin pemotong laser serat LX3015F daya dhuwur 12KW lan mesin reresik laser telu-ing-siji 2KW.Saka debut pisanan kanggo final, LXSHOW Laser booth wis padha Welasan kunjungan saka pamiarso global ing pameran.

Selfab 2024 1

LXSHOWSerat Laser Cutting Teknologi Nuduhake Keunggulan at SteelFab 2024:

1. Unveiling Inovasi Laser:

Steelfab 2024 minangka pameran internasional kanggo industri fabrikasi lan acara perdagangan paling gedhe ing Uni Emirat Arab. Pameran SteelFab nduweni peran penting kanggo ngirim teknologi, kawruh lan keahlian sing canggih ing industri kerja logam lan fabrikasi menyang wilayah kasebut lan ngluwihi. pameran, LXSHOW dipamerake 12KW LX3015Fnglereni serat laser mesinlan 3-in-1 mesin reresik laser, LXSHOW Laser muncul minangka pemain utama ing industri laser lan nampa umpan balik sing apik kanggo mesin laser kita.

Kabeh mlaku kanthi apik. Kita nampa pembayaran awal saka pelanggan kanggo 6KW LX6025H ing dina pisanan.ngandika Linda,LXSHOW's manager sales.

Matur nuwun kanggoUni Emirat Arab lan panitia pameran sing nyedhiyani platform apik banget kanggo produsen, kaya LXSHOW Laser kanggo nampilake inovasi kita,nglereni pinggiran laser teknologi.Iku nggawe sambungan langsung antarane pelanggan lan manufaktur kanggo mbangun partnerships.We wis gained pangenalan saka pelanggan potensial sing ngunjungi booth…..ujare Linda.

steelfab2024 2

2. Kemitraan:

Ing dina pisanan, akeh kanca global teka ing booth lan LXSHOW'Persiyapan booth wis menehi pengalaman immersive kanggo pengunjung. Demonstrasi interaktif ing situs ngidini dheweke

pengalaman langsung kapabilitas mesin.We sales lan technical wakil aktif melu karo pelanggan potensial lan agen.Perwakilan technical menehi panuntun dhumateng operasi mesin lan njawab pitakonan technical sing.Saliyane mesin showcased ing pameran, padha uga komunikasi karo wakil kita babagan model liyane ing brosur. 

LXSHOW Laser menehi kesan sing apik kanggo akeh pelanggan potensial ing pameran kasebut. Umpan balik sing apik sing dipikolehi saka dheweke minangka bukti LXSHOW's nguber kaunggulan. 

LXSHOW's partisipasi ing pameran ora mung nuduhake ingnglereni pinggiran laserteknologi.Iku uga nduduhake prasetya kanggo inovasi limitless teknologi laser.

steelfab2024 5

3. Pamungkas kanthi Pungkasan Agung:

Nalika pameran Steelfab 2024 rampung kanthi final sing apik banget tanggal 11 Januari, LXSHOW Laser wis sukses nampilake efisiensi daya dhuwur.nglereni serat laser mesinLX3015F lan versatility saka 3-in-1mesin reresik laser.Pungkasan sing sukses bakal nyengkuyung LXSHOW kanggo nggayuh keunggulan lan inovasi anyar ing taun 2024. 

LXSHOW'Komitmen langgeng kanggo inovasi selaras karo rilis rong produk anyar ing wulan iki——LX3015FC lan LX62TUnglereni serat laser mesin.Codibandhingake karo model liyane, loro model ikibakal nyorot akeh fitur anyar, saka efisiensi sing luwih dhuwur nganti presisi, nyedhiyakake kinerja sing luwih apik kanggo pelanggan. 

Hubungi kita kanggo miwiti lelungan laser sing inovatif!

steelfab2024 3

 


Wektu kirim: Jan-11-2024
robot
robot
robot
robot
robot
robot