kontak
page_banner

Kabar

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Kunjungan Pelanggan saka Swiss: Miwiti Perjalanan Laser Tube Cutting

Ing September 14, Staff kita ngangkat Samy munggah saka airport.Samy teka cara dawa saka Swiss, mbayar riko singkat kanggo LXSHOW sawise kang nandur modhal ing mesin laser nglereni tabung saka kita.Nalika rawuh, dheweke disambut kanthi apik dening LXSHOW. Minangka LXSHOW tansah ngutamakake pelanggan, kita nampa pelanggan saka adoh kanggo ngunjungi kita kanthi alasan sing beda-beda.Tujuan trip iki kanggo verifikasi kualitas mesin lan pabrikan kang nandur modhal kanggo kemitraan mangsa, minangka asring kanggo akeh pelanggan.

 pelanggan swiss

Kepiye LXSHOW Nilai Pelanggan?

Kanggo LXSHOW,produsèn laser anjog saka China,pelanggan sing paling kita Nilai,tansah sijine wong pisanan.Ora ketompo kang tegese sampeyan milih kanggo ketemu wong-wong mau:adhep-adhepan utawa sakbenere,kunjungan pelanggan kudu ditempelake gedhe wigati.Akibate, adhedhasar kabutuhan unik, kita nyetel strategi perusahaan lan nambah mesin minangka asil. Iki sing dikarepake para pelanggan saka perusahaan sing lagi nandur modal lan LXSHOW tansah ngelingi.

Ngundang pelanggan kanggo ngunjungi kita minangka salah sawijining langkah kunci kanggo sukses amarga nggambarake kepiye mesin lan layanan kita paling cocog karo kabutuhan. kita nggawe sadurunge riko.

Sawise kita kasil ngundang wong-wong mau, kita kerep nggawe akèh ancang-ancang kanggo nggawe wong wareg nalika rawuh. Our company bakal bantuan kanggo Book hotel ahead saka rawuh. karo wong iku bakul sing tetep ing tutul karo customer iki.Kanggo sing ora bisa nganggo basa Inggris, kita uga duwe penerjemah dhewe kanggo komunikasi sing luwih apik. Sawetara wong-wong mau teka ing Jinan kanggo pisanan lan bisa uga kepengin lelungan ing kene. Staf sing bakal dadi pemandu wisata kanggo dheweke. lan introduce kanggo wong-wong mau sawetara pangan lokal lan panggonan yen perlu.

Amarga padha tansah nyedhaki kita amarga akeh alasan, kanggo wong-wong sing teka kanggo sinau mesin lan latihan, kita bakal nganakake latihan pribadi adhedhasar kabutuhan, lan kanggo wong-wong sing duwe tujuan wisata ing pabrik lan kantor, padha bakal diiringi dening Staff kita patut kanggo njawab pitakonan sing.

Sawise lelungan menyang Jinan rampung lan para pelanggan bali menyang negarane, kita bakal tetep sesambungan karo dheweke, ngirim email utawa nelpon kanggo mesthekake yen dheweke kepenak karo perjalanan iki, kaya sing asring ditindakake sawise tuku saka kita menyang priksa manawa padha wareg karo mesin lan layanan kita.

Dadi, hubungi kita kanggo Book trip kanggo Jinan, kanggoLXSHOW Laser !

A Journey to LXSHOW Tube Cutting Laser Machine

pelanggan swiss2

Pelanggan Swiss iki Samy tuku mesin laser pemotong tabung LX62TNA kanggo mbantu bisnise ing industri rumah tangga.Mesin otomatis iki mesthi bakal ketemu lan ngluwihi pangarepan amarga LXSHOW tansah nawakake mesin pemotong laser tabung paling apik kanthi rega mesin pemotong laser tabung paling terjangkau.

Kepiye mesin laser pemotong tabung LXSHOW LX62TNA nambah produktivitas sampeyan?

LX62TNA minangka mesin laser pemotong tabung kanthi sistem loading lan unloading otomatis kanggo downtime sing dikurangi kanthi nyuda operasi manual. Otomatisasi minangka fitur paling gedhe sing ndadekake garis laser pemotong tabung.

Mesin iki nggabungake daya laser 1KW nganti 6KW, kapasitas clamping gedhe saka 20mm nganti 220mm kanggo tabung bunder lan saka 20 nganti 150mm kanggo tabung persegi, lan akurasi posisi bola-bali 0.02mm. Fitur-fitur kasebut ngaktifake LX62TNA kanggo motong bahan kanthi tepat lan efisien.

Fitur teknis mesin laser pemotong tabung iki:

Daya laser: 1KW ~ 6KW

·Range clamping: diameteripun 20-220mm kanggo tabung bunder; dawa sisih 20-150mm kanggo tabung persegi

·Kapasitas kanggo nangani dawa tabung: 6000mm / 8000mm

·Akurasi Positioning Baleni: ± 0.02mm

·Beban maksimal: 500KG

 

Hubungi kita kanggo Book riko customer!


Wektu kirim: Sep-26-2023
robot
robot
robot
robot
robot
robot