kontak
page_banner

Kabar

wiwit 2004, 150 + negara 20000 + pangguna

Kunjungan Pelanggan saka Mesir kanggo Mesin Cutting CNC Laser LXSHOW

Minggu kepungkur, Knaled saka Mesir teka kanggo ngunjungi LXSHOW, sakcepete sawise tuku 4 mesin pemotong CNC laser saka kita.Disambut kanthi apik dening LXSHOW, dheweke ngunjungi pabrik lan kantor, diiringi staf.

avav (1)

Pelanggan Mesir nandur modal ing LXSHOW Laser CNC Cutting Machines kanggo efisiensi lan linuwih

Khaled nandur modhal ing mesin pemotong CNC laser LXSHOW, kalebu 1500W-3015D, 6000W-6020DH, 3000W-3015DH. Uga kalebu ing investasi yaiku pemotong laser CO2.

Minangka supplier lokal lan global, customer iki saiki aktif ing dodolan mesin nglereni CNC laser, mesin mlengkung CNC lan liyane. Kunjungan iki menehi kesempatan kanggo duwe tur pabrik ing situs lan uga ngandika Highly kualitas kita. machines.We sing dikarepake liyane pesenan saka wong.

1.15KW LX3015D

Laser LX3015Dmesin nglereni bajaminangka salah sawijining model sing paling laris lan bakal ngidini sampeyan nggarap fabrikasi lembaran logam. Yen sampeyan nggoleki laser kanggo nglereni bahan logam, kayata baja, aluminium, kuningan, bisa digunakake nganti standar industri. Laser LXSHOWMesin nglereni CNC LX3015Dsaiki!

2.6KW LX6020DH/3KW 3015DH

Amben mesin mesin pemotong laser CNC ing seri DH minangka versi upgrade saka seri D.Wis amben mesin sing luwih dhuwur ing comparison karo seri D. Piring logam kaku uga Integrasi menyang amben kanggo nggawe luwih stabil.Klik kenekanggo nemokake luwih akeh beda antarane rong model kasebut.

Pemotong laser CO2

Laser serat lan laser CO2 beda-beda ing pirang-pirang aspek. Beda utama bisa didiskusekake babagan jinis laser, bahan sing bakal dipotong, biaya lan kualitas pemotongan.

Klik kene kanggopemotong laser LXSHOW CO2.

LXSHOW kanthi becik nampa kunjungan pelanggan

Kita nyengkuyung para pelanggan ing saindenging jagad kanggo ngunjungi kita lan entuk rapat pribadi karo tim kita.

Apa pelanggan teka kanggo latihan babagan operasi mesin utawa tur pabrik ing situs, dheweke bakal diwenehi kesempatan unik kanggo nemu mesin lan layanan sing berkualitas.

Yen teka kanggo latihan babagan operasi mesin, rapat pribadi bakal ngidini dheweke nyemplungake ing pabrik ing ngendi para pelanggan bakal sinau babagan mesin kita.

Lan, yen dheweke mung pengin tur pabrik kanggo nambah kapercayan ing kualitas kita, dheweke bakal diwenehi tur pribadi ing pabrik kasebut.

avav (2)

Napa LXSHOW nilai kunjungan pelanggan?

1. Rapat pribadi kanggo nuduhake kaluwihan kita

Kanggo pelanggan sing ora bisa teka kanthi pribadi, kita uga ndhukung rapat virtual karo dheweke.Nanging akeh masalah sing ora bisa ditanggulangi kanthi efektif lan efisien kanthi virtual.Ngundang pelanggan kanggo ngunjungi kita tegese kita duwe kapercayan kanggo ngadhepi kahanan sing durung mesthi lan kemungkinan lan kita duwe kapasitas kanggo nuduhake kekuatan kita.

Kanggo pelanggan sing wis ana lan calon pelanggan, rapat pribadi karo supplier utawa tur pabrik ing situs bakal mbantu dheweke verifikasi kualitas mesin sing bakal dituku.

Kanggo LXSHOW, minangka pabrikan lan supplier, ngundang pelanggan kanggo ngunjungi kita bakal mbantu nambah kapercayan ing mesin lan layanan lan kanthi mangkono nggawe hubungan jangka panjang.

2. Komunikasi tatap muka kanggo nguatake kemitraan

Sanajan kita ndhukung rembugan virtual, komunikasi langsung karo pelanggan bakal mbantu ngatasi masalah kanthi efektif. Pelanggan kita kabeh teka kanthi tujuan tartamtu, sawetara ana kanggo latihan ing situs babagan operasi mesin lan liya-liyane kanggo tur pabrik lan rapat-rapat karo bakul.

Kanggo kita, minangka pabrikan, kita bakal komunikasi karo wong-wong mau babagan syarat khusus lan kabutuhan kanggo nambah kemitraan.

avav (3)

kauntungan LXSHOW

1. Babagan LXSHOW

LXSHOW, wiwit ngadeg ing taun 2004, wis berkembang dadi tim lengkap luwih saka 1000 karyawan. Kita duwe tim profesional, terlatih sing kalebu teknik, desain, dodolan lan dhukungan teknis. Portofolio inovasi kita kalebu pemotongan laser, reresik lan las, uga CNC mlengkung lan shearing.We wis saya nambah mesin lan layanan kanggo standar kualitas paling anyar.Lan, misi kita kanggo nggawe pelanggan wareg karo mesin lan layanan.Iki sing kita bangga.

2. LXSHOW dukungan teknis:

·Bantuan teknis profesional sing ditawakake tim sawise-sales sing terlatih;

·Latihan pribadi online utawa ing situs

·Pangopènan, debugging lan layanan door-to-door

·Garansi telung taun kanggo gawe serep mesin sampeyan

Hubungi kita kanggo Book tur pabrik pribadi!


Wektu kirim: Sep-25-2023
robot
robot
robot
robot
robot
robot