kontak

LX8025P China paling dhuwur daya dhuwur piring lembaran logam terlampir Exchange Tabel serat mesin nglereni laser stainless steel crabon steel rega wesi

LX8025PPC3
LX8025PPC1
LX8025PPC2
LX8025P-3
LX8025P-1
LX8025P-2
LX8025P China paling dhuwur daya dhuwur piring lembaran logam terlampir Exchange Tabel serat mesin nglereni laser stainless steel crabon steel rega wesi
xsq

SAFETY lan LINGKUNGAN pangayoman

• Metal mesin nglereni laser adopts kanthi terlampir desain;

• Kaca protèktif laser saka jendhela pengamatan tundhuk karo standar CE Eropah;

• Asap sing diasilake sajrone nglereni bisa disaring ing mesin tanpa kontaminasi.

TABEL EXCHANGE

Nganggo platform ijol-ijolan ndhuwur lan ngisor;Konverter tanggung jawab kanggo ngontrol motor AC;Mesin pemotong laser serat bisa ngrampungake ijol-ijolan rong platform sajrone 10-15 detik.

jht
xsq

SISTEM BOCHU

Gampang operate malah dening tangan ijo, Cocokake karo 20000 data proses ing antarmuka program grafis sawijining, Kompatibel karo macem-macem file grafis, kalebu.Kode DXF DWG, PLT lan NC, Ngapikake tata letak saham lan panggunaan materi kanthi 20% lan 9,5% kanthi piranti lunak nesting sing dibangun, tanpa watesan jumlah suku cadang, Basa dhukungan: Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Prancis, Italia, Jepang, Korea, Walanda, Ceko, Cina Sederhana, Cina tradisional.

●Pola interaksi manungsa-mesin anyar
●Fleksibel/batch processingmode
●Uitra-kacepetan dhuwur mindhai & ctting karo mikro-sambungan
●Real-ime ngawasi komponen inti
● pangeling aktif pangopènan mesin
●Bult-in nesting software, ngirit tenaga kerja

fsq

GENERATOR nggunakake urip

Umur panggunaan generator (nilai teoritis) yaiku 10,00000 jam.Iki tegese yen sampeyan nggunakake kanggo 8 jam dina, iku bisa digunakake kanggo bab 33 taun.

Merk Generator: JPT/Raycus/IPG/MAX/Nlight

AUTOFOKUS CERDAS

Cooling efisiensi dhuwur: Lensa collimating lan klompok lensa fokus minangka struktur cooling, nambah nozzle aliran udara cooling ing wektu sing padha, pangayoman efektif saka muncung, awak Keramik, wektu karya ingkang dipun danguaken.

Chase aperture cahya: Liwat diameteripun pori 35 mm, èfèktif nyuda gangguan cahya kesasar, njupuk kualitas nglereni lan urip layanan.

Fokus otomatis: Fokus otomatis, nyuda intervensi manungsa, kacepetan fokus 10 m / min, akurasi baleni 50 mikron.

Pemotongan kacepetan dhuwur: 25 mm lembaran baja karbon pre punch<3 s @ 3000 w, nemen nambah efficiency nglereni.

qgt

TRANSMISI lan PRESISI

Pemotong laser serat LXSHOW dilengkapi rak Atlanta Jerman, motor Yaskawa Jepang lan Taiwan Hiwin Rails.Akurasi posisi alat mesin bisa 0.02mm lan akselerasi pemotongan yaiku 1.5G.

cdfs
cy

SISTEM EKSTRAKSI FUME SEGMEN

Kabeh mesin wis kebak kanggo udud, super nyedhot, State-of-the-art teknologi kontrol rokok, Saben bagean saka amben wis piranti exhaust kumelun

SISTEM MONITORING

Nyata-wektu mirsani mesin mlaku liwat panel

jkxt

KABINET KONTROL INDEPENDENT

bledug-bukti
• Kabeh komponen listrik lan sumber laser sing dibangun ing kabinèt kontrol sawijining karo desain bledug-bukti kanggo ndawakake umur komponen electrical.

Thermostat otomatis
•Kabinèt kontrol dilengkapi AC kanggo otomatis pancet temperature.This bisa nyegah karusakan suhu gedhe banget kanggo komponen ing mangsa panas.

kzg

Nomer Model:LX8025P
Wektu timbal:20-40 dina kerja
Istilah Pembayaran:T/T; Alibaba perdagangan jaminan; West Union; Payple; L/C

Merk:LXSHOW
Garansi:3 taun
Pengiriman:Miturut segara / Miturut tanah

Model Mesin LX8025P
Daya Generator 3000-12000W
ukuran 18400*3924*2255
Area Kerja 2500 * 8000 mm
Akurasi Positioning bola-bali ± 0,02 mm
Max Mlaku Speed 160m / min
Akselerasi Max 2G
Tegangan lan Frekuensi sing Ditemtokake 380V 50/60HZ

8025P 3kw 4kw 6kw 8kw serat laser mesin nglereni Aplikasi

Bahan Aplikasi:
Mesin Pemotongan Logam Serat Laser cocok kanggo nglereni logam kayata Lembaran Baja Tahan Karat, Plat Baja Ringan, Lembaran Baja Karbon, Plat Baja Paduan, Lembaran baja Spring, Plat Besi, Besi Galvanis, Lembaran Galvanis, Plat Aluminium, Lembaran Tembaga, Lembaran Kuningan, Perunggu Plate, Plate Emas, Plate Perak, Plate Titanium, Lembaran Logam, Plat Logam, lsp.

Industri Aplikasi:
Mesin Pemotongan Laser Serat digunakake kanthi wiyar ing Pabrik Billboard, Iklan, Pratandha, Signage, Huruf Logam, Huruf LED, Ware Pawon, Huruf Iklan, Pengolahan Lembaran Logam, Komponen lan Bagéan Logam, Peralatan Besi, Sasis, Pengolahan Rak & Kabinet, Kerajinan Logam, peralatan seni logam, pemotong panel lift, perangkat keras, suku cadang mobil, Bingkai Kacamata, Komponen Elektronik, Papan Nama, dll.

qieban

Produk sing gegandhengan

robot
robot
robot
robot
robot
robot