kontak

LX3015PA Otomasi piranti serat laser cutter rega kanggo didol mesin laser logam Cut grafik ketebalan karbon piring aluminium kanggo industri

LX3015PAPC3
LX3015PAPC2
LX3015PAPC1
LX3015PA-3
LX3015PA-2
LX3015PA-1
LX3015PA Otomasi piranti serat laser cutter rega kanggo didol mesin laser logam Cut grafik ketebalan karbon piring aluminium kanggo industri
xsq

SISTEM BOCHU

Gampang operate malah dening tangan ijo, Cocokake karo 20000 data proses ing antarmuka program grafis sawijining, Kompatibel karo macem-macem file grafis, kalebu.Kode DXF DWG, PLT lan NC, Ngapikake tata letak saham lan panggunaan materi kanthi 20% lan 9,5% kanthi piranti lunak nesting sing dibangun, tanpa watesan jumlah suku cadang, Basa dhukungan: Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Prancis, Italia, Jepang, Korea, Walanda, Ceko, Cina Sederhana, Cina tradisional.

●Pola interaksi manungsa-mesin anyar
●Fleksibel/batch processingmode
●Uitra-kacepetan dhuwur mindhai & ctting karo mikro-sambungan
●Real-ime ngawasi komponen inti
● pangeling aktif pangopènan mesin
●Bult-in nesting software, ngirit tenaga kerja

AUTOFOKUS CERDAS

Cooling efisiensi dhuwur: Lensa collimating lan klompok lensa fokus minangka struktur cooling, nambah nozzle aliran udara cooling ing wektu sing padha, pangayoman efektif saka muncung, awak Keramik, wektu karya ingkang dipun danguaken.

Chase aperture cahya: Liwat diameteripun pori 35 mm, èfèktif nyuda gangguan cahya kesasar, njupuk kualitas nglereni lan urip layanan.

Fokus otomatis: Fokus otomatis, nyuda intervensi manungsa, kacepetan fokus 10 m / min, akurasi baleni 50 mikron.

Pemotongan kacepetan dhuwur: 25 mm lembaran baja karbon pre punch<3 s @ 3000 w, nemen nambah efficiency nglereni.

qgt
fsq

GENERATOR nggunakake urip

Umur panggunaan generator (nilai teoritis) yaiku 10,00000 jam.Iki tegese yen sampeyan nggunakake kanggo 8 jam dina, iku bisa digunakake kanggo bab 33 taun.

Merk Generator: JPT/Raycus/IPG/MAX/Nlight

Dhukungan mlaku nganggo struktur truss lan dilengkapi platform ngurutake manual kanggo produk rampung.Desain unik saka sistem pakan cangkir nyedhot lan sistem pakan garpu sisir nambah efisiensi operasi peralatan kasebut.Dilengkapi pemisahan piring lan piranti deteksi ketebalan, sing nambah safety peralatan.

sx

LX3015P Kabeh Cover Exchange Platform Serat Laser Cutting Machine
Model sing ditrapake:LX3015/4015/6015/4020/6020/6025/8025P Exchange Platform + Full Cover

SAFTEY pangayoman GRATING

Setel jarak sing aman, yen salah ngetik pribadi, mesin bakal langsung mandheg.

aq

Nomer Model:LX3015PA Kab
Wektu timbal:20-40 dina kerja
Istilah Pembayaran:T/T; Alibaba perdagangan jaminan; West Union; Payple; L/C.

Bobot mesin:10000KG
Merk:LXSHOW
Garansi:3 taun
Pengiriman:Miturut segara / Miturut tanah

Model Mesin LX3015PA
Daya Generator 3000/4000/6000/8000/10000/12000W
Area Kerja 1500 * 3000 mm
Akurasi Positioning bola-bali ± 0,02 mm
Max Mlaku Speed 120m / min
Akselerasi Max 1.5G
Tegangan lan Frekuensi sing Ditemtokake 380V 50/60HZ
Bobot Mesin 10000KG (Babagan)

LX3015C 1000W 2000W CNC APLIKASI MESIN PEMOTONG LOGAM OPTIK PLATE FIBER LASER

Materi Aplikasi

Mesin Pemotongan Logam Serat Laser cocok kanggo nglereni logam kayata Lembaran Baja Tahan Karat, Plat Baja Ringan, Lembaran Baja Karbon, Plat Baja Paduan, Lembaran baja Spring, Plat Besi, Besi Galvanis, Lembaran Galvanis, Plat Aluminium, Lembaran Tembaga, Lembaran Kuningan, Perunggu Plate, Plate Emas, Plate Perak, Plate Titanium, Lembaran Logam, Plat Logam, lsp.

Industri Aplikasi

Mesin Pemotongan Laser Serat digunakake kanthi wiyar ing Pabrik Billboard, Iklan, Pratandha, Signage, Huruf Logam, Huruf LED, Ware Pawon, Huruf Iklan, Pengolahan Lembaran Logam, Komponen lan Bagéan Logam, Peralatan Besi, Sasis, Pengolahan Rak & Kabinet, Kerajinan Logam, peralatan seni logam, pemotong panel lift, perangkat keras, suku cadang mobil, Bingkai Kacamata, Komponen Elektronik, Papan Nama, dll.

qieban

Produk sing gegandhengan

robot
robot
robot
robot
robot
robot